S

Komplett solpanelsinfästningsystem för alla typer av ytskikt och konstruktioner.

Ta kontakt idagSe mer på vår Youtube

Hitta lösningen för ditt tak

Solentra är både enkelt & snabbt att montera

Solentra är vårt infästningssystem för solpaneler som är skräddarsytt för det nordiska klimatet och byggnadskonstruktioner. Alla våra produkter är tillverkade för att vara så lättviktiga som möjligt samtidigt som de behåller strukturell styrka. Denna design gör Solentra enkel att hantera för både montörer och grossister.

Med det smidiga klicksystemet blir monteringen av skenorna en snabb och effektiv process. Solentra är inte bara anpassat för att möta de specifika kraven i det nordiska klimatet utan erbjuder också en användarvänlig och effektiv lösning för solpanelsinfästning.

Ta kontakt idag

Fördelar med

Lätta produkter

Våra produkter är noga designade i slitstarka och lätta material för att upprätthålla strukturell styrka samtidigt som de är lätta att hantera för både montörer och grossister. Solentra erbjuder en balans mellan hållbarhet och användarvänlighet.

Kompatibelt till alla ytskikt

Solentra är utformat för att göra takläggarens vardag effektivare utan att kompromissa på konstruktionens styrka. Med vår expertis inom produktion av P-märkt taksäkerhet anpassas Solentrasystemet sömlöst till alla ytskikt, inklusive betong, lertegel, profilerad plåt, falsad plåt, shingel, papp och plegel på lutande tak.

Framtaget för nordiska tak

Vi vet hur tak i Norden ser ut och det skiljer sig mycket mot resten av Europa. Vårt system är anpassat för den byggnadsteknik vi använder här i Sverige vilket innebär att du inte behöver anpassa infästningen för att passa taket. Ett bra svenskt system helt enkelt!

Beräkningsprogram

Med vårt beräkningsprogram blir det smidigt att lägga beställningar för taksäkerhetsprodukter och solpanelfästen. Anpassa och optimera din beräkning enligt dina behov, skapa enkelt offerter eller skicka förfrågningar – allt direkt via vår användarvänliga hemsida. Vi gör processen enkel och effektiv för att underlätta din beställningsupplevelse.

Till beräkningsprogramet

Teknisk support?

Vi kan tak. Vår tekniska support har många års erfarenhet av tak och kan hjälpa dig med alla din frågor kring solpanelsinfästning.

Ta kontakt idag

Vill du läsa mer om Solentra?

Enkelt infästningssystem för solceller på papptak eller shingeltak med underlag av trämaterial

Upptäck den snabba, effektiva och tillförlitliga solpanelsinfästningen med Solentra systemets infästningsplatta för synligt montage på papp- eller shingel täckta tak med träunderlag.

Ta kontakt direkt

Om du har någon fråga eller om du vill få en offert på ditt nästa projekt så tveka inte på att kontakta någon av våra säljare.

Ta kontakt idag