Din kunniga affärspartner
på tak

Ta kontakt idag

TJBs historia

2002 grundades TJB av Tomas Börjesson, då med en handfull egna produkter i sortimentet. Visionen har sedan dess varit oförändrad; att utveckla, tillverka och sälja kvalitativa och smarta produkter som underlättar arbetet på taket och ger våra kunder en bättre takaffär.

Under våra två decennier av dedikerat arbete och engagemang har vi inte bara ackumulerat en imponerande mängd erfarenhet, utan också genomgått en betydande tillväxt som stärkt vår position. Med en stor förståelse för våra kunders behov har vår resa präglats av konstant strävan efter förbättring och innovation. Vi ser fram emot att fortsätta vår resa med att erbjuda högkvalitativa produkter med fokus på kundnöjdhet och kvalitet.

Vårt arbetssätt

Eftersom TJB är familjeägt lägger vi stor vikt vid korta beslutsvägar för att möjliggöra hög grad av service och tekniskt kunnande. Vår förhoppning är att få bli en nära samarbetspartner till bygghandel och husfabriker. Det som har tagit oss hit vi är idag tror vi är viljan att alltid erbjuda en bättre takaffär. För att verkligen kunna erbjuda en bättre takaffär ser vi till att alltid anstränga oss lite mer, förenkla lite till och aldrig tappa fokus på hållbarhet för människor, miljö och affärer.

Jobba hos oss

Var med och bygg framtidens takprodukter tillsammans med oss på TJB.

Se lediga tjänster