Om oss

TJB utvecklar praktiska produkter för effektivt takarbete.

Om TJB

2002 grundades TJB av Tomas Börjesson, då med en handfull egna takprodukter i sortimentet. Visionen har sedan dess varit oförändrad; att utveckla, tillverka och sälja kvalitativa och smarta produkter som underlättar arbetet på taket och ger våra kunder en bättre takaffär.

Idag finns TJBs produkter i bygghandeln hos större rikstäckande kedjor men även hos fristående handlare från norr till söder. Utöver bygghandeln har vi äran att få leverera produkter till husfabriker. Sannolikheten är därför stor att det finns TJB takpapp, taksäkerhet, taktillbehör eller takavvattning på ett tak i din direkta närhet.

Vårt arbetssätt

Eftersom TJB fortfarande är familjeägt lägger vi stor vikt vid korta beslutsvägar för att möjliggöra hög grad av service och tekniskt kunnande. Vår förhoppning är att få bli en nära samarbetspartner till bygghandel och husfabriker för att tillsammans med dem utveckla nya produkter som driver svensk husbyggnation framåt! Det som har tagit oss hit vi är idag tror vi är viljan att alltid erbjuda en bättre takaffär. För att verkligen kunna erbjuda en bättre takaffär ser vi till att alltid anstränga oss lite mer, förenkla lite till och aldrig tappa fokus på hållbarhet för människor, miljö och affärer.

KvalitetspolicyTJB

TJB Försäljning AB utvecklar, tillverkar och säljer takprodukter. TJB som företag och således var och en av de anställda strävar efter att i sina respektive roller erbjuda våra kunder en bättre takaffär och därmed bli den bästa affärspartner inom tak.  
Med duktiga branschkollegor och framgångsrika kunder är vi ödmjuka inför det hårda arbete som krävs för att erbjuda en bättre takaffär. Samtidigt är vi trygga i att vi kan erbjuda just det via en genomgående hög kvalité i alla delar av verksamheten.

 Denna höga kvalité uppnår vi genom:
→Att vi ständigt utvecklar våra produkter, kompetens, arbetssätt och arbetsmiljö
→Att vi erbjuder service i världsklass från första kontakt med kunden till färdig leverans
→Att vi säkerställer hållbarhet kring affärer, människor och miljö
→Att vi gör rätt från början. Det resulterar i att vi eliminerar svinn, kvalitetsbrister, omarbete samt utsläpp och således blir det mest prisvärda alternativet  

Vår kvalitetspolicy omfattar hela TJB och skall också efterlevas av våra egna tillverkningsenheter och externa leverantörer. Den har grund i vårt ledningssystem och uppfyller kraven i ISO 9001 där vi också arbetar för att ständigt förbättra ledningssystemet i sin helhet.

Produktsortiment

Vi levererar kvalitativa takprodukter till bygghandlare och husfabriker i hela Sverige.

Hela produktsortimentet
Taktillbehör

Taktillbehör

Stort urval av både standardsortiment och unika lösningar.
Taktillbehör
Läs vidare här
Solentra - solpanelsinfästning

Solentra - solpanelsinfästning

Solpanelsinfästning för alla typer av tak och konstruktioner. TJB presenterar Solentra, ett system för solpanelsinfästning. Solentra är komplett för alla typer av ytskikt och konstruktioner och kännetecknas av ett effektivt montage, lätta produkter och smart utformning. Utvecklat och designat i Sverige för det nordiska klimatet.
Solentra - solpanelsinfästning
Läs vidare här
Takavvattning / plåtbeslag

Takavvattning / plåtbeslag

Standardsortiment med rännor & rör av svenskt stål.
Takavvattning / plåtbeslag
Läs vidare här
Takpapp

Takpapp

Underlagsduk och traditionell takpapp samt diffusionsöppna produkter.
Takpapp
Läs vidare här

Beräkningsprogram till Taksäkerhet

Vi har byggt ett beräkningsprogram som gör det enkelt för dig som användare att få information om taksäkerheten kring ditt kommande takprojekt.

Beräkningsprogram